Gla’ i deg {CopicMarkerNorge}

Mo Manning Bubbles Girl skrått front PSI dag har vi en ny utfordring hos CopicMarkerNorge. Stikk innom bloggen for å se hva det er og bli med!

We’ve got a new challenge today at CopicMarkerNorge. Stop by the blog to see what the challenge is an join in on the fun. 

Mo Manning Bubbles GirlJeg har laget bursdagskort til den ene niesen min. Hun blir 5 år i juni, men det er alltid kjekt å være litt tidlig ute. Gjengangere på mine kort er ark fra Maja Design og motiv fra Mo Manning, så dette kortet er vel ingen overraskelse fra meg sånn sett.

I’ve made a birthday card for one of my nieces. She turns 5 in June, but it always feels good to finish the card a little early. To staples on my cards are patterned paper by Maja Design and image by Mo Manning, so this card shouldn’t really come as a surprise. 

Mo Manning Bubbles Girl front skrått ståendeJeg har brukt arkene 8th of April, 10th of April, 11th of April og 10th of March fra Vintage Spring Basics-serien, og The elegant Wine house fra Sofiero-kolleksjonen. Jeg har brukt den største dieen i Floral Ovals-settet til Spellbinders på kraftkartongen og klippet ut motivet for hånd for å få ovalen riktig. Det irriterer meg litt at ingen av oval-settene til Spellbinders passer til Floral Ovals-settet…

I’ve used 8th of April, 10th of April, 11th of April, and 10th of March from Maja Design’s Vintage Spring Basics line, and The elegant Wine house from the Sofiero line. I used the largest die in Spellbinders’ Floral Ovals set on my kraft cardstock and cut the panel with the image with scissors to get the oval just right. It kind of bugs me that none of Spellbinders’ regular ovals sets match the Floral Ovals set…

Mo Manning Bubbles Girl front detaljOgså en gjenganger på mine kort: blomser. Her har jeg en blanding av blomster fra Papirdesign og Wild Orchid Crafts. Gla’ i deg er et stempel fra en plate fra North Star, jeg har annengangsstemplet med stempelfargen Plum Pudding fra Papertrey Ink – den matcher det lilla i mønsterarket perfekt ved annengangsstempling! Jeg har stanset ut teksten med den minste dieen i Labels Trio-settet til Spellbinders og proppet det hele opp på to lag med 3D-puter. De små sommerfuglene er chipboard fra Wycinanka.

Another staple on my cards: flowers. This is a mix of flowers from Papirdesign and Wild Orchid Crafts. Gla’ i deg (love you) is a stamp from North Star. I’ve used second generation stamping with Plum Pudding ink from Papertrey Ink – it matches the purple in the patterned paper perfectly. I diecut my sentiment using the smallest die in the Labels Trio die set from Spellbinders and layered up on 3D foam to make the sentiment stand out a little and not drown completely in the flower cluster. The little butterflies are chipoboard pieces from Wycinanka. 

Mo Manning Bubbles Girl innside 1Som vanlig med mine kort har jeg relativt likt oppsett på innsiden som på utsiden, bare litt mindre pyntet. Den første innsiden har fått bursdagssangstempelet til NSD, samt poststempler fra Magnolia, som forøvrig er brukt på de andre tekstpanelene også.

As usual with my cards I have roughly the same layout on the inside as on the outside, just a little less decoration. On the first inside I stamped a birthday song stamp from NSD, as well as post stamps from Magnolia, which I’ve used on the other panels as well. 

Mo Manning Bubbles Girl innside 2Den andre innsiden er litt mer pyntet, med et par roser, noen roseknopper og en bitteliten blomst som jeg tror er fra I am roses, der jeg har byttet ut den gule midten som egentlig er der med en liten lilla bling fra Kort & Godt.

The other inside is a little more decorated, with a couple of roses, a few rosebuds and a tiny little flower that I think comes from I am roses. I removed the yellow center and replaced it with a little purple bling from Kort & Godt. 

Mo Manning Bubbles Girl bakside helPå baksiden har jeg stemplet Magi-stempelet til Stempelglede, det er så fiiiiint, så jeg bruker det masse!!!

On the back I’ve stamped Stempelglede’s Magic stamp. I looooove that stamp, so I use it as much as I can!!

Mo Manning Bubbles Girl Copics - LinneaFargene jeg har brukt på motivet mitt. I tillegg har jeg brukt BV27, som er en farge jeg har laget selv.

The colors I’ve used on my image. I’ve also used BV27, which is a color I’ve created myself.

Jeg har ikke vært med på utfordringer på kjempelenge, men Mo’s Digital Challenge har anything goes med valgfri grønt, så jeg melder meg på der med dette kortet.

I haven’t joined any challenges in ages, but Mo’s Digital Challenge has anything goes with optional green right now, so I’ll join that one with this card.

One thought on “Gla’ i deg {CopicMarkerNorge}

  1. such a gorgeous card you have made. I love the colours you have chosen, and the flower selection. Thank you for participating in this Months Challenge at Mo’s Digital Pencil Challenge Blog. Xo HUGS Amanda DT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.