Hipp hurra {Ett Trykk}

GD2015_ElinHVenge_0115_01cMars er den store bursdagsmåneden i vår familie, og dette kortet fikk min søster i forrige uke, da hun hadde bursdag. Kortet er ganske stort, det måler 7 x 5″ og er publisert i årets februarnummer av Ett Trykk.

GD2015_ElinHVenge_0115_01aArkene jeg har brukt kommer fra Maja Design. Jeg har hovedsaklig brukt Coffee in the Arbour-serien i 6×6″, men jeg har også brukt arket Enjoying the lovely fragrance fra Sofiero-kolleksjonen. Hurra for deg er et stempel fra stempelplaten fra North Star som har det herlige navnet “Småtekster, Word Window Punch div.“. Det er småtekster som er små nok til å kunne stanset ut med Word Window-punchen til Stampin’Up!. Jeg har ikke den punchen, men Spellbinders sitt sett med dies som heter “Labels Trio” som jeg har, som gjør samme nytten. Nå har det seg sånn at jeg av og til føler for å bedrive litt stempelmassakre. Jeg klipper rett og slett stemplene mine fra hverandre. Hurra for deg er jo egentlig en linje, men for å få plass på en 1″ sirkel delte jeg det i to. Klippingen skader ikke stempelet, det gråter ikke (hvertfall ikke høyt nok til at jeg hører det), og jeg kan alltids bruke de to delene ved siden av hverandre som det opprinnelig var ment. Ja, jeg kunne ha maskert og stemplet to ganger, men det er enklere å klippe, for da kan alt stemples på én gang. Jeg har forresten stemplet med Distress Ink (Victorian Velvet) for å få fargen jeg ville. Distress Ink og clearstamps går dårlig sammen, men et lite triks er å først ta VersaMark på stempelet, så distress ink. Og så stempler du som du ellers ville ha gjort.

GD2015_ElinHVenge_0115_01bMotivet jeg har brukt kommer fra Lili of the Valley og heter Birthday Balloons. Det er stemplet på X-Press It med Memento Espresso Truffle og fargelagt med Copics. Enkelte steder på motivet har jeg lagt på Star Dust Stickles for litt glittereffekt.

GD2015_ElinHVenge_0115_01dBursdagssangstempelet fra North Star pryder den ene innsiden, stemplet med VersaMark og distress ink på Classic Smooth White kartong fra Bazzill. De løse blingstenene jeg har satt på kommer fra Kort & Godt, limt på med Multi medium matte fra Ranger.

GD2015_ElinHVenge_0115_01eBaksiden har Hipp, hipp Hurra!-stempel, også det fra North Star, og stemplet på samme måte som de andre tekststemplene.

Lili of the Valley - Birthday Balloons Copics - Anette 32Jeg avslutter som vanlig med fargene jeg har brukt på motivet mitt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.