Taglommestaffelikommodekort {CopicMarkerNorge}

Kari 70 front skråttVi har en ny utfordring i dag hos CopicMarkerNorge, og her er mitt bidrag denne gangen. Dette taglommestaffelikommodekortet lagde jeg på bestilling i fjor. Bestilleren ønsket et taglommestaffelikommodekort med en skuff som var ca 5 cm høy. Ellers fikk jeg frie tøyler. Jeg brukte Stamper’s Select White kartong fra Papertrey Ink til å bygge taglommestaffelikommodekortet. Det er en tykkere kartong enn Bazzill og egner seg sånn sett bedre til bygging! Sofiero-serien til Maja Design er nydelig, og jeg har brukt arkene Strolling down the Rose Path, Royal summer residence og The elegant wine house. Jeg beklager fargene på disse bildene, de er tatt på natten da batteriene i blitzen min tydeligvis ikke var operative!

Kari 70 motivMotivet kommer fra Vintage Garden-platen til Stempelglede, er stemplet med Memento Espresso Truffle på X-Press It blending card og fargelagt med Copics, før hele motivet er stanset ut med en sirkeldie fra Lifestyle Crafts. Jeg stanset ut en scallopsirkel av det grønne mønsterarket og limte motivet på scallopsirkelen. Jeg satte perler rundt hele kanten og limte det doble panelet på 3D-puter. En haug me blomster, perler, blader punchet ut med en EK Success-punch og et lite gjerde laget med en Magnolia-die satte jeg på venstresiden som pynt.

Kari 70 tag uteBak motivet har jeg gjemt en tag stanset ut med en Magnolia-die. Teksten på tagen er et Stempelglede-stempel, og knoppen på den lille kamilleblomsten har jeg byttet ut med en rosa perle.

Kari 70 stor tagTagen nedi lommen er stanset ut med en die fra GoKreate (XXL Frames Frilly #5), og jeg har kantstemplet rundt kantene med samme farge som jeg har brukt på teksten og motivet. Den lille rosa båndbiten er topnotch twill i fargen Autumn Rose fra Papertrey Ink.

Kari 70 jubilantPå stopperpanelet har jeg brukt Cherish-punchen til Martha Stewart for å lage en slags pyntekant, og jeg har stemplet et stempel fra Norsk Stempelblad (26B) på panelet  og limt på tall stanset ut med Studio-alfabetet til Quickutz.

Kari 70 inni skuffNedi skuffen har jeg limt navnet på jubilanten, som er stanset ut med Santa’s workshop-alfabetet til Quickutz. Håndtaket på skuffen er en splittbinders fra Kort & Godt.

Kari 70 Stempelglede Vintage Garden Copics

Som vanlig har jeg med fargene jeg har brukt helt til slutt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.