Hurra for deg {North Star Design}

Hurra for deg forsVi har en ny utfodring hos North Star Design, hopp over til bloggen for å se hva det er og bli med på moroa! Her er mitt inspirasjonsbidrag til utfordringen.

Hurra for deg frontDet ble et gatefold-kort denne gangen, laget på DT-treffet vi hadde hos Heidi den første helgen i mai. Basen til kortet er Bazzill Kraft, og jeg har brukt Vanilla (den gamle typen, jeg er heldig nok til å ha et lite lager fremdeles) under Viola-arket fra Flower Frames-serien til Pion Design. Hurra for deg-stempelet går egentlig over én linje, men jeg driver litt med stempelmassakre og har klippet stempelet mitt i to. Da passer det perfekt i en ramme som her, stemplet i fargen Sweet Plum fra Memento. Alle blomstene kommer fra nettbutikken, og jeg har fjernet midten på kamilleblomstene for å sette på perler i mer riktig farge fra Kaisercraft og Magnolia. Noen av blomstene er farget med Copics for å bli lilla, siden jeg ikke hadde lillafarge på blomstene i utgangspunktet.

Hurra for deg front halvåpentKortet halvveis åpent. Jeg har stanset ut noen hjerteswirler med en Magnoliadie og lagt bak blomstene mine for å gi litt liv.

Hurra for deg inniKortets innsider. Rammen på mønsterarket fungerer fint som skrivefelt og jeg har stemplet to stempler jeg lånte av Heidi. Gleden er som et lys-stempelet og De vakreste ting i livet-stempelet fikk plass på hver sin side av skrivefeltet, begge stemplet med Memento Espresso Truffle.

Hurra for deg baksideBaksiden gjorde jeg meget enkel. Kun mønsterark og Hurra for deg-stempel.

2 thoughts on “Hurra for deg {North Star Design}

  1. Wow, så nyyyydelig ❤️ Har de arkene men syntes det har vært så vanskelig med de rammene, selvom jeg elsker arkene☀️ Kortene er blitt kjedelig, vanskelig med blomster……men å klippe ut var bare så stilig ☀️ Tusen millioner takk for tipset, kommer til å låne den ideen❤️ Håper det er greit! Super fint var det😃

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.