Tickled Pink bursdag

Tickled Pink-kort forsideFor leeeeeenge siden (tror det var i 2012 eller 2013) lagde jeg dette kortet til en oppgave i Kort-o-mania på scrapping.no. Hvis jeg ikke husker feil måtte man bruke tag på kortet sitt. Ikke husker jeg hvem som vant oppgaven, og ikke husker jeg hvordan det gikk, men dette var hvertfall mitt bidrag. I min verden er ikke kort ferdig før innsidene og baksiden er ferdig, så dette kortet ble ferdig i år! Ikke klarer jeg å finne beskrivelsen min heller, så oversikt over materialbruk blir så som så. Motivet er hvertfall fra Tickled Pink, mønsterarkene fra Pion Design, metallpynt fra Tim Holtz (bortsett fra skruene, de tror jeg er Making Memories). Ellers er stemplene en salig blanding. Happy birthday-stempelet kommer fra Magnolia, poststemplene kommer fra Basic Grey og resten er fra Tim Holtz. På tagen har jeg brukt distress ink og whitewash-teknikk.

Tickled Pink innsiderInnsidene med skrivefelt på høyresiden og nok en tag på venstresiden. Hurra for deg-sangen er et stempel fra North Star Design.

Tickled Pink baksideBaksiden med mer distress ink, Tim Holtz-stempler og whitewash-teknikk. Tekststempelet kommer fra Stempelglede.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.