Kvakk-kvakk {CopicMarkerNorge}

Lili of the Valley Little Ducky front skrått PSVi har en ny utfordring på CopicMarkerNorge i dag. En ekstra lang utfordring, den varer til august! Hopp over til CMN-bloggen for å se hva det er, så du kan bli med på moroa. Dette er mitt inspirasjonsbidrag.

Lili of the Valley Little Ducky front - CMN #68

Det er ikke ofte jeg leker med fysiske stempler, men her har jeg funnet frem det søte motivet Little Ducky fra Lili of the Valley. Jeg har stanset ut både basen og hovedpanelet mitt med dies fra Framing Labels 8-settet til Lifestyle Crafts. Jeg har begynt å bruke det visuelle Copic-kartet Sandy Allnock har laget, og du verden så mange flere tusjer jeg bruker nå enn jeg gjorde før! Ikke flere tusjer på motivet, men et bredere spekter, siden jeg nå ser fargene på en helt annen måte. Vanligvis bruker jeg BV31, E13, E11, E00, E000 og E0000 til hud, og det er go-to-kombinasjonen min, på samme måte som B90-serien min alltid har vært go to-kombinasjonen min til blått og B000 og B0000 sammen med blenderen kombinasjonen på vanlig lys himmel. Vel – det er det slutt på nå. Her har jeg faktisk brukt E51, E50, R000, R0000 og R30 til hud, en kombinasjon jeg aldri ville ha kommet opp med hvis det ikke hadde vært for det visuelle fargekartet. Har også funnet ut at kombinasjonen av BG90 og B0000 er utrolig fin til himmel, og på en fugl jeg fargela for tre uker siden brukte jeg tre blåfarger fra tre forskjellige fargefamilier. En ny verden har åpnet seg.

Lili of the Valley Little Ducky forside tagBak motivet mitt skjuler det seg en tag, stanset ut med Tilda Tag-die fra Magnolia. Jeg har stemplet et tekstempel fra Stempelglede på tagen, knytt fast en sløyfe av kremfarget seam binding farget med Copics (BG57 og BG72, i tillegg til blender-refill) og en turkis knapp fra My Mind’s Eye.

Lili of the Valley Little Ducky front detaljHar satt på flere knapper i hjørnet av motivet, sammen med noen perler fra Kaisercraft i fargen Bliss og noen bittesmå wood veneer-stjerner fra Studio Calico. Syns de matcher stjernene i bakgrunnsstempelet fra Inkido som jeg har generasjonsstemplet rundt kanten.

Lili of the Valley Little Ducky innsideInnsidene er egentlig helt like, bortsett fra at den andre innsiden ikke har stemplet tekst, men plass til personlig hilsen. Teksten jeg har brukt her kommer fra North Star Design og er stemplet med Memento Rich Cocoa. Jeg har fått noe rusk på stempelet mitt ser jeg, men det er kanskje et tegn på at det er håndlaget?

Lili of the Valley Little Ducky baksideBaksiden har også tekststempel fra North Star Design. Mønsterarket jeg har brukt på kortet er 1936 fra Vintage Summer Basics-serien til Maja Design. Jeg har brukt begge sidene av arket. Jeg har tatt shabby blue fran-táge i hjørnene. Den er mer turkis enn blå, og passer sånn sett perfekt til kortet mitt. Problemet var bare at det var så lenge siden sist jeg hadde brukt fran-táge at jeg hadde glemt hvordan man bruker det. Så jeg dynket hjørnene mine i VersaMark-puten min og tømte innholdet fra Fran-táge-krukken over det våte området, så det ble heldekt kan man si. Og jeg skjønte ikke hvorfor ikke de store kornene satt fast – før jeg kom på at man bare skal ta en liten klype med fran-táge og strø det over der man skal ha det. Kanskje jeg husker til neste gang nå da??

CMN #68 - Lili of the Valley Little Ducky CopicsTil slutt en liten titt på tusjene jeg har brukt. Jeg har også brukt BG71, som er en farge jeg har laget selv med tom tusj, BG72-refill og blender-refill!

2 thoughts on “Kvakk-kvakk {CopicMarkerNorge}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.