En brett her og en brett der… {CopicMarkerNorge}

Sara 8 front skrått PSI dag har jeg og Elizabeth hvert vårt joy fold-kort å vise frem på CMN-bloggen. Her er mitt bidrag. Resten av designteamet kommer til å vise joy fold-kort senere i uken, så det er bare å titte innom bloggen for å se kreasjonene til de andre!

Sara 8 frontJeg tror dette er det mest sukkersøte kortet jeg noengang har laget. Jeg har brukt Sea Salt og Pinkini-kartong fra Bazzill til basene mine, og Walnut Cream til matter og panelene inni. Mønsterarkene er fra Forever-kolleksjonen til Inkido – Beige newspaper og Beige butterfly på utsiden, og de rosa bitene jeg har brukt på scallopsirklene jeg har bak panelene inni er Green newspaper.

Sara 8 front skrått liggendeJeg har, som vanlig med mine kort, pyntet med blomster og perler. Den store rosa krøllerosen er fra Kort & Godt, de hvite blomstene er fra Wild Orchid Crafts og de bittesmå sweetheartblomstene fås kjøpt hos North Star Design. Jeg har fjernet knoppene i midten og erstattet dem med perler fra Kaisercraft i fargen Bliss, som passer perfekt til det turkise mønsterarket.

Sureya The Lotus Princess glitterMotivet mitt er Lotus Princess fra Sureya på DeviantArt. Da hun var ferdig fargelagt brukte jeg Atyou Spica glitterpenner fra Copic til å legge på glitter – Baby Blue til øynene, Blossom til det rosa på blomsten i håret hennes og Clear til det turkise på blomstene og vingene.

Sara 8 innsiderJeg har to felter med plass til personlig hilsen på innsiden. Greit med litt ekstra skriveplass. Feltet helt til venstre har tekst fra et Kort & Godt-stempel, stemplet med Audrey Blue-blekk fra Simon Says Stamp. Sommerfuglene kommer fra det samme stempelsettet og er stemplet med Memento Angel Pink.

Sara 8 baksideTeksten på baksiden kommer fra Stempelglede, stemplet med samme farge som den andre teksten.

CMN sommer joy fold Sureya The Lotus PrincessSom vanlig avslutter jeg med fargene jeg har brukt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.