Sprek jubilant {Mo’s Clubhouse}

Juli 2015 - Mummu frontDet er onsdag og min dag på Mo’s Clubhouse-bloggen. Kortet jeg har laget er til den sprekeste 70-åringen jeg kjenner, med Mummu-motivet til Mo i fokus. Mummu er jo også en sprek dame full av liv! Jeg har brukt blå Bazzill til basen min og diverse ark fra Vintage Spring Basics-serien til Maja Design.

It’s Wednesday and my day on Mo’s Clubhouse blog. I made this card for the most youthful 70 year old I know, with Mo’s Mummu image in the spotlight. Mummu is also a fairly youthful lady, full of life! I used blue Bazzill for my card base, and various papers from Maja Design’s Vintage Spring Basics line.

Juli 2015 - Mummu front skråttJeg har som vanlig med mine kort pyntet med masse blomster. Her er det en blanding av Wild Orchid Crafts, Kort & Godt og blomster som fås kjøpt i nettbutikken til North Star Design. Pyntekanten har jeg laget med en die fra Magnolia (Old Swedish Lace). De lyseblå pyntebærene kommer også fra Magnolia, mens de mørkeblå er fra Kort & Godt. Perlene kommer fra Kaisercraft.

As usual with my cards I’ve decorated it with plenty of flowers – a mix of Wild Orchid Crafts, Kort & Godt and flowers from the North Star Design store. I made the decorative edge with a Magnolia die (Old Swedish Lace). The light blue flower berries are also from Magnolia, while the dark blue ones are from Kort & Godt. The pearls are from Kaisercraft. 

Juli 2015 - Mummu baksidePå baksiden har jeg stemplet en tekst fra Kort & Godt. Det er egentlig fra en konfirmasjonsplate, men jeg syns teksten passer til andre anledninger også. Jeg har brukt Blueberry Sky blekk fra Papertrey Ink for å matche tekstfargen med resten av kortet.

On the back I stamped a sentiment from Kort & Godt. It’s actually from a confirmation stamp set, but I think the sentiment is appropriate for other occasions as well. I used Papertrey Ink Blueberry Sky ink to match my sentiment color with the rest of the card.

Mo Manning Mummu CopicsTil slutt har jeg som vanlig en oversikt over tusjene jeg har brukt. I tillegg har jeg brukt B20, som er en farge jeg har laget selv med B21-refill, blenderrefill og en tom tusj.

As usual I finish my post with a look at the colors I used. I also used B20, which is a color I’ve made myself using B21 various ink, blender (0) various ink and an empty marker.

One thought on “Sprek jubilant {Mo’s Clubhouse}

  1. Hihi, så max herlig kort ☀️ digger det stemplet der, og kjenner jeg savner det å kunne fargelegge igjen 💙 Kjempe farger og nydelig bruk av vakre blomster ❤ ! Digger korta dine bare så masse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.