Bursdagsklem {North Star Design}

bursdagsklem forside skrå PSDet er den 10. i dag, og det betyr at vi har en ny utfordring hos North Star Design, hopp over til bloggen for å se hva utfordringen er og bli med!

bursdagsklem forside skråMitt inspirasjonsbidrag denne gangen er et lappeteppe av et kort, med papirer fra Graphic 45. Jeg har brukt ark fra disse to blokkene i nettbutikken: Precious Memories 6×6 og Precious Memories 8×8. Selv om kolleksjonen er babyorientert, trenger man ikke nødvendigvis å lage babykort av arkene.

bursdagsklem forside detaljBasen på kortet mitt er Melon Berry kartong fra Papertrey Ink og måler 5 1/2 x 4 1/4″ ferdig brettet, med andre ord A2-størrelse (for ordens skyld er A2-størrelse på kort noe helt annet enn A2-størrelse på ark).  Jeg har stanset ut Hexagon Cover Plate fra Papertrey Ink i Walnut Stain-kartong fra Bazzill, limt på rammen, og stanset ut hele platen flere ganger med mønsterarkene. #bursdagsklem-stempelet kommer fra Hashtags, kreativ lek-platen og er stemplet med Memento Espresso Truffle på kartongen fra PTI og stanset ut med en bannerdie fra Project Life. Banneret er satt på 3D-puter, og jeg har satt på noen enamel dots fra Sky’s the Limit-pakken til Find Your Wings and Fly-kolleksjonen til My Mind’s Eye.

bursdagsklem baksideBaksiden prydes av Hipp, hipp HURRA-stempelet, også stemplet med Memento Espresso Truffle.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.