Juleklem {North Star Design}

Juleklem front skrått PSNå har jeg fått laget kort til kortesken jeg viste for et par dager siden. Jeg fikk laget fire kort på en kveld, og det er mye for meg å være. Dette er det første jeg lagde.

Juleklem front skråttJeg brukte både restekartong og restark til kortet mitt. Arkene kommer fra Väntan på Tomten II-kolleksjonen til Pion Design. Juleklem-stempelet er stemplet med Memento Rich Cocoa, det samme er poststempelet som jeg stemplet over frimerkene.

Juleklem innsiderEnkle innsider. Et av stemplene fra Gode gamle juletekster-platen på den ene innsiden, og et lite julehjerte med masse tekst på den andre siden, både stemplet vanlig og generasjonsstemplet.

Juleklem baksideBaksiden er godkjent av julenissen!!!

One thought on “Juleklem {North Star Design}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.