Fly away with me {Mo’s Clubhouse}

Juli 2015 - Mo Manning Airplane front skrått PS

Mo Manning har laget et knippe nye motiver, og jeg snappet opp dette søte flyet.

Mo Manning has released some new images, and I was able to grab this cutie of a plane.

Juli 2015 - Mo Manning Airplane front skråttJeg printet ut motivet mitt med en plan – flyet på himmelen og banner hengende bak. Noen ganger blir kortene ganske like som det man tenker i utgangspunktet, andre ganger blir de helt annerledes. Denne gangen satt planen godt nok til at kortet ble sånn jeg hadde sett det for meg før jeg startet.

I had a plan when I printed my image – the plane high in the sky with a banner attached at the back. Sometimes the cards turn out pretty similar to my plan, other times completely different. This time my plan was good enough to make the final result match my initial concept. 

Juli 2015 - Mo Manning Airplane detalj

Kortene får en litt annen dimensjon når man setter ting på 3D-puter. Jeg brukte kniv og saks for å skjære/klippe rundt motivet, og brukte en svart tusj langs kanten av det utklippede motivet for at det skulle se fint ut fra siden. Skyene har jeg laget med dies fra Papertrey Ink, den blå kartongen kommer også fra PTI og heter Spring Rain.

Mounting different pieces on foam adds a new dimension to cards. I used a knife and scissors fussy cut around the image, and I used a black marker along my cut to make it look nice from the side. I diecut the cloud with dies from Papertrey Ink. The blue card base is also PTI, the color is called Spring Rain. 
Juli 2015 - Mo Manning Airplane glossyJeg la glossy accents på brillene og vinduet, og stemplet hashtagstempelet fra North Star Design på vellum med VersaMark og embosset med hvitt embossingpulver fra Design Objectives og satte det ferdige banneret på 3D-teip fra Kool-tak. Her syns også litt av innsiden. Jeg stanset ut et par ekstra skyer som jeg brukte på innsiden av kortet, det er likevel masse plass til personlig hilsen.

I added glossy accents to the goggles and the windshield, and stamped the North Star Design hashtag sentiment on vellum using VersaMark. I embossed it with white Design Objectives embossing powder, and added the completed banner with some Kool-tak foam tape. In the image above, you can also see a little bit of the inside of the card. I diecut a couple of extra clouds to use on the inside, there’s still plenty of space for a personal greeting. 

Mo Manning Airplane CopicsOversikt over tusjene jeg har brukt.

A look at the markers I’ve used. 

 

One thought on “Fly away with me {Mo’s Clubhouse}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.