Årskavalkade for 2015

Vi nærmer oss et nytt år med stormskritt, og det er på tide med et lite tilbakeblikk på scrappeåret som har gått. I løpet av året har jeg blitt DT-medlem i Mo’s Clubhouse (der kommer det noen endringer fra nyttår, så følg med) og jeg har også blitt oppgradert fra gjestedesigner via vikar til fast DT-medlem i Ett trykk. Jeg har laget maaaaasse i år, men jeg har kommet frem til en topp ti-liste likevel. Her kommer ting i kronologisk rekkefølge, jeg klarer ikke å rangere de forskjellige prosjektene.

Jeg begynner i mars, med dette 60-årskortet laget på bestilling til en mann som liker slalåm og seiling – to fritidsaktiviteter som lar seg vanskelig kombinere, så jeg holdt fokuset på seiling, med maritime ark og noen knuter. Stein 60 forside skrå

Prosjekt nummer to på listen er noe så sjeldent fra meg som en dobbel PL-side. Ikke noe jeg lager mye av, men med egendesignede PL-kort (laget for NSD), mange bilder, mye tekst og bare bittelitt pynt er det typisk min scrappestil (når jeg scrapper LOer og PL-sider og ikke kort).

Bøljan blå photoshoot detalj kamera

Her kommer et kort laget til en blomsterartikkel i Ett trykk. Kortet ble sendt til Elizabeth, som hadde bursdag 23. mars. Motivet kommer fra Saturated Canary, og som vanlig med mine kort har jeg brukt ark fra Maja Design. blomster front detalj

Neste kort ut på listen over favorittene mine for i år er dette enke flykortet. Jeg syns Mo Manning-motivet med flyet er så søtt, og jeg hadde et ganske klart bilde i hodet av hvordan kortet skulle se ut allerede før jeg begynte å fargelegge. Det er ikke alltid det går som planlagt, men akkurat denne gangen gjorde det det.

Juli 2015 - Mo Manning Airplane detalj

Jeg fikk en litt spesiell bestilling til en høstkonfirmant som liker å spille videospill og sitter mye ved PCen. Kortet skulle ha plass til 10000 kroner, og jeg grublet litt før jeg fant ut at jeg kunne lage et dobbelt taglommestaffelikommodekort med plass til penger i skuffene. Jeg brettet tusenlapper og femhundrelapper til skjorter, hang noen av dem på klessnorer og la resten av sedlene i skuffene, også brettet som skjorter. Motivet av den spillende gutten kommer fra Mo Manning, og jeg har brukt noen gamle PC-knapper som pynt,i tillegg til en slipscharm, som passet perfekt til en seddelskjorte.

August 2015 - Mo Manning Video Boy taglommestaffelikommodekort

Neste kort ut er et shakerkort, laget for Ett trykk. Vanligvis når jeg lager shakerkort er shakerpanelet et fargelagt motiv, og det som ristes rundt er glitter som skal se ut som snø. Denne gangen ble det et friskt bursdagskort i gla’farger, med paljetter istedenfor glitter. Bortsett fra paljettene kommer det meste på dette kortet fra Papertrey Ink.

shakerkort front skrått

En av mine desiderte favoritter for i år er dette enkle kortet med to motiver fra Mo Manning og et shakerpanel med lilla og rosa glassperler. Kortet er laget for Ett trykk etter en skisse fra Åshild, og jeg slet litt med skissen, før jeg begynte å leke litt og eksperimentere. Jeg grublet og fant ut at jeg kunne fargelegge et motiv og bruke sirklene på skissen på en litt spesiell måte. Inni sirklene er nemlig motivet fargelagt i farger, utenfor sirklene i svart/hvitt. For å gjøre det enda mer spennende gjorde jeg om den ene sirkelen til et shakerpanel.

Mo Manning Peaches Bubbles Girl prøve

I år som de to siste årene bidro jeg i Julehilsen-bladet (spesialutgave fra damene bak Ett trykk) med julekort. I år ble det tre kort fra meg, alle blå i forskjellige fasonger og med Mo Manning-motiver. Dette er ett av dem.

Ett Trykk Julehilsen Carolers Three front

Neste kort ut er også et julekort med Mo Manning-motiv. Printet ut bittelite og fargelagt med no lines-teknikk. Kortet er laget til oktobernummeret av Ett trykk, og er også basert på en skisse av Åshild. Nok et kort der jeg hadde en klar plan på forhånd og ting gikk som smurt!

Ett Trykk 0515 Julekort etter skisse Mo Manning Seasons Greetings blogg

Årets siste kort på topp ti-listen min er også på trykk i oktobernummeret av Ett trykk. Fokuset var en tutorial på fargelegging, så jeg tok et helt nytt nissestempel fra North Star Design som jeg fargela og lagde tutorial på. Tiden flyr når jeg fargelegger, og med årets juleserie fra Pion Design og rykende ferske tekststempler fra Norsk Stempelblad AS var dette kortet kos fra begynnelse til slutt.

fargeleggingskort front skrått

Er et av disse prosjektene din favoritt av det jeg har laget i år? Eller har du en annen favoritt?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.