God jul! {CopicMarkerNorge}

julekort LOTV front skrått PSI dag er dagen – den tjuefjerde desemberdagen og julaften. Alle små (og kanskje også store?) gleder seg til julemiddag og gaveåpning i kveld, men først har jeg årets siste julekort å vise frem.

julekort LOTV frontLili of the Valley-stemplene mine tar jeg ikke frem så altfor ofte, så jeg fant ut at dette koselige trekløveret med en hund som forstemme i koret og lykt bak var perfekt for anledningen. Fargene roper vel heller ikke meg, men poenget var at dette skulle bli skikkelig julete, og folk flest (bare ikke jeg) forbinder jo rødt og grønt med jul, så da ble det det.

julekort LOTV front skråttJeg har benyttet meg av noen gamle julekolleksjoner fra Maja Design, jeg har brukt tre ark fra Julen är här-kolleksjonen, og det røde arket er faktisk så gammelt at det er fra Gammaldags Jul-serien. Jeg har pyntet lett med diecuts og utstansede grener, i tillegg til røde pyntebær fra Magnolia, pyntegrener med hvite perler (som jeg har klippet fra hverandre) fra Kort & Godt og noen røde julebjeller av ukjent opphav. De to stempeltekstene jeg har brukt på forsiden kommer fra Norsk Stempelblad AS.

julekort LOTV motivEn ekstra titt på motivet Carol Singing. Jeg har som vanlig fargelagt med Copics, men jeg har også gjort et par andre småting. Bakken har fått et lag med distressglitter (distressglitter syns veldig dårlig på bilder), hele bakgrunnen er airbrushet med B91, lampeglasset har fått et tykt lag med Glossy Accents og blomsten på lua til den ene jenta har fått tre bittesmå perler fra Kort & Godt. I tillegg har jeg brukt Copic Opaque White for å lage masse snøfnugg tett i tett.

julekort LOTV innsideInnsidene lagde jeg veldig enkle. Her er kun en tekst fra Norsk Stempelblad AS og en klynge med perler på diecuts og grener. Den andre innsiden har plass til å skrive på og er helt lik, bortsett fra at klyngen er nede i det høyre hjørnet.

julekort LOTV baksideBaksiden. Nok et stempel fra Norsk Stempelblad AS og et par klynger med bær. Sånn sett syns jeg julekort er vanskeligere å lage enn andre kort – spesielt når de skal være røde. Blomster går ikke, jeg tror jeg er allergisk mot å putte blomster på julekort. Snøfnugg funker ikke like bra på røde julekort som på blå, men bær duger!

Lili of the Valley Carol Singing CopicsSom vanlig avslutter jeg med fargene jeg har brukt på motivet mitt. B91 er kun brukt til airbrushing.

***

Jeg benytter anledningen til å ønske alle som er innom en riktig

god jul!! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.