Sniktitt {Mo’s Dream Team}

Jeg har en ekstra liten godbit på lager i dag. Vi i designteamet til Mo Manning har nemlig fått leke med noen av de nye motivene som kommer i nettbutikken om ganske kort tid. Jeg falt for snøballmotivet første gang jeg så det, det må være et av de søteste motivene EVER, så jeg har laget en liten gaveeske med den lille jenta på.

I have an extra treat in store today. As part of Mo Manning’s Dream Team I’ve had the pleasure of playing with some of the new images that are being released very soon. I fell in love with this snowball image the first time I saw it, it has to be one of the cutest images EVER, so I made a little gift box using the adorable little girl. 

Mo Manning On a Snowball eskeOppi esken skal jeg legge en hjemmestrikket klut som jeg holder på med – i turkis for å matche motivet og esken. En liten bursdagsoppmerksomhet, resten av bursdagsprosjektet kommer senere. Jeg har stemplet tekststempler fra en stempelplate fra Norsk Stempelblad AS på snøballen.

I’m planning on putting a dust cloth I’m knitting inside the box – in a nice turquoise color to match the image and the box. A tiny little birthday gift, the rest of the birthday project is coming later. I stamped sentiments from a Norsk Stempelblad AS stamp set on the snowball. 

Mo's Dream Team On a Snowball eske HeidiSom vanlig avslutter jeg med fargene jeg har brukt. I tillegg har jeg også brukt B90, som er en farge jeg har laget selv.

As usual I leave you with the colors I’ve used. I’ve also used B90, which is a color I’ve made myself. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.