Til elektriker’n {Mo’s Dream Team}

Anders 60 front skrått PSDet er onsdag, og tidligere har det betydd at jeg har hatt et prosjekt for Mo’s Clubhouse å vise frem. Nå er det imidlertid et nytt år, og Mo har slått sammen Mo’s Clubhouse-teamet med Mo’s Dream Team, så nå er vi ett stort designteam, et skikkelig Dream Team. Onsdag er likevel min dag, og i dag har jeg dette bestillingskortet til en elektriker på lager.

It’s Wednesday, which has previously meant that I’ve had a Mo’s Clubhouse project to show you. It’s a new year, however, and Mo has combined Mo’s Clubhouse team with Mo’s Dream Team, meaning we’re now one big design team – a real Dream Team. Wednesday is still my day, and today I’ve got this birthday card for an electrician in store for you. 

Anders 60 frontJeg fant ut at Mr. Fixit måtte passe perfekt, der han står der med drillen i hånda, klar til å jobbe.

I figured that Mr. Fixit had to fit perfectly, standing there with the power drill in his hand, ready to work. 

Anders 60 front detaljJeg fikk beskjed om at han liker farger og at kortet skulle ha masse stæsj. Å stæsje herrekort er ikke så lett, man kan ikke lesse på med blomster og sommerfugler, men tannhjul, knapper og metall fungerer alltid. Jeg har faktisk brukt Play Time-kolleksjonen til Pion Design på dette kortet, det gikk utover Tags, Flower, Boys, Cut out sheet, Clothes og Rose Frame 6×6″-arkene til dette kortet – et herlig sammensurium av sterke primærfarger (og grønt).

I was told that he likes colors and that I needed to really embellish. Embellishing cards for men is not easy, you can’t exactly go nuts with flowers and butterflies, but gears, buttons and metal always work. I’ve actually used Pion Design’s Play Time collection on this card – Tags, Flower, Boys, Cut out sheet, Clothes, and Rose Frame 6×6″ are the papers I used – a wonderful mix of bright primary colors (and green). 

Anders 60 innsideInnsidene er relativt like som forsiden, jeg har stemplet et stempel fra Til mannen-platen til Norsk Stempelblad AS med Papertrey Ink Blueberry Sky blekk. Den andre innsiden er nesten helt lik, med et likt skrivefelt med den samme blå bilen.

The insides are fairly similar to the front, I stamped a sentiment from the Til mannen stamp set from Norsk Stempelblad AS using Blueberry Sky ink. The other inside is almost identical, with a panel for a personal message with the same blue car. 

Anders 60 baksidePå baksiden har jeg også brukt panelet med bilen, bare i liten utgave. Her har jeg brukt et annet stempel fra den samme stempelplaten som på innsiden, og jeg har også stemplet et bursdagsoppskriftsstempel fra North Star Design med fire forskjellige blekkfarger (Memento Dandelion, Bamboo Leaves og Lady Bug, i tillegg til Papertrey Ink Blueberry Sky).

On the back I also used the panel with the car, just in the small version. I also used another stamp from the same stamp set as the one I used on the inside, and I stamped a birthday recipe stamp from North Star Design using four different colors of ink (Memento Dandelion, Bamboo Leaves, and Lady Bug, in addition to Papertrey Ink Blueberry Sky). 

Mo's Dream Team Mr. Fixit januar 2016 Copics

Som vanlig avslutter jeg med en oversikt over fargene jeg har brukt.

As usual I finish with a look at the colors I’ve used. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.