Lykke til {Copic Marker Norge}

Sommeren begynner å nærme seg slutten, og vi har en ny utfordring på Copic Marker Norge-bloggen. Løp inn, se hva det er, fargelegg et motiv, putt det på et prosjekt og bli med!!!

CMN69 front

Jeg har brukt et motiv fra Magnolia for anledningen, det er veldig lenge siden sist jeg fargela en Tilda, men her står hun altså med fargeblyanter i hendene! Jeg lagde kortet meget enkelt i A2-størrelse (4 1/4 x 5 1/2″), basen er Hawaiian Shores-kartong fra Papertrey Ink, og jeg har pyntet med en kakeserviett som jeg fikk i en goodie bag på et treff en gang, og noen enamel dots fra My Mind’s Eye (de oransje er fra Oliver-pakken til Lost & Found 3-kolleksjonen, og de andre er Cambridge Court fra Kate & Co.). Den lille teksten kommer fra Småtekster, word window-platen til North Star Design og er stemplet med Memento Rich Cocoa. Banneret Tilda står på er stanset ut med en die fra Papertrey Ink (Notched Star Banner).August 2015 - Magnolia til Tilda med blyanter Copics

Fargene jeg har brukt på Tilda. I tillegg har jeg brukt BG71, som er en farge jeg har laget selv med en tom tusj, BG72-refill og blenderrefill.

One thought on “Lykke til {Copic Marker Norge}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.