Et lite eventyr {Mo’s Clubhouse}

Ny onsdag, og nytt innlegg fra meg på Mo’s Clubhouse-bloggen.

Another Wednesday means another entry from me on Mo’s Clubhouse blogAugust 2015 - Chocolate Heart esker begge rettDenne gangen har jeg fargelagt det søte Chocolate Heart-motivet og laget små esker med plass til en eventyrsjokolade inni. Kjekke, små takkegaver. Og veldig greie å bruke rester til!

This time I colored the adorable Chocolate Heart image and made little boxes with room for a tiny little chocolate bar inside. Nice, little thank you gift. And great for using scraps! 

August 2015 - Chocolate Heart esker beggeJeg har brukt ark fra Vintage Summer Basics-serien til Maja Design. På den til venstre har jeg også brukt litt av Coffee in the Arbour-kolleksjonen inni esken. Jeg har stemplet et hashtagstempel fra North Star Design og satt på noen perler, og det er det hele.

I used papers from the Vintage Summer Basics line from Maja Design. On the one on the left I also used a little bit of the Coffee in the Arbour line inside. I stamped a North Star Design hashtag stamp and added some pearls, that it. 

August 2015 - Chocolate Heart esker begge inniPå innsidene har jeg skrevet teksten min i lokket og stemplet med sjokoladestempler fra Kort & Godt direkte på mønsterarkene, jeg har brukt Memento Espresso Truffle på den turkise og Papertrey Ink Autumn Rose på den rosa.

I wrote my greeting inside the lids and stamped Kort & Godt chocolate sentiments directly on the patterned papers using Memento Espresso Truffle on the turquoise and Papertrey Ink Autumn Rose on the pink. 

August 2015 - Chocolate Heart esker begge undersideUndersidene er også enkle. Tekststempler fra Kort & Godt på en scallopsirkel.

They’re pretty simple on the back, too. Text from Kort & Godt on scallop circles.

August 2015 - Mo Manning Chocolate Heart Henrikke CopicsCopics brukt til den rosa sjokoladeesken.

The Copics I used for the pink chocolate.

August 2015 - Mo Manning Chocolate Heart Gerd CopicsCopics brukt til den turkise sjokoladeesken.

The Copics I used for the turquoise chocolate. 

2 thoughts on “Et lite eventyr {Mo’s Clubhouse}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.