God jul til deg og dine {North Star Design}

September - skisse front skrått PSGod morgen – og god jul! Det er heldigvis en stund igjen til desember, men likevel har jeg et julekort å vise frem i dag, med noen nye motiver fra North Star Design. Vi har en ny utfordring som begynner i dag, stikk innom bloggen for å se hva det er og bli med på moroa!

September - skisse frontPå forsiden av kortet mitt har jeg brukt et nytt nissemotiv, farget med Copics. Mon tro om han får plass i pipa? Jeg har brukt ark fra Vintage Winter-serien til Maja Design, jeg tror det er en av mine favoritt-serier, nydelige blåfarger og brunfargene er heller ikke å forakte. De røde arkene i serien har jeg også brukt mye av – og det er ikke akkurat vanlig for meg.

September - skisse front skråttI tillegg til motivet har jeg brukt en liten del av Må julen bli fin-stempelet, stemplet med Papertrey Ink Blueberry Sky. Jeg har også satt på snøfnugg fra Maya Road dekket med distress paint og distress glitter, i tillegg til noen hvite perler.

September - skisse innsidePå innsiden har jeg brukt andre ark fra den samme Maja-serien, jeg begynner nemlig å gå tom for ark i serien, så jeg bruker stort sett bare rester. Snøen laver ned-stempelet er også stemplet med Papertrey Ink Blueberry Sky, mens stjernebakgrunnen er stemplet med Papertrey Ink Spring Rain, som er en lysere blåfarge.September - skisse baksidePå baksiden av kortet har jeg satt “søstermotivet” til motivet på forsiden. Her er nissen nedi pipa, jeg tror den er litt trang.

NSD skisse Nisse på taket Nisse i pipa CopicsSom vanlig avslutter jeg med fargene jeg har brukt på motivene mine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.