Et kort til jubilanten {North Star Design}

August - Mona 50 front skrått PS

For en god stund tilbake fikk jeg bestilling på et bursdagskort til en dame som blir 50 år i dag. Jeg rotet rundt i gamle ark, og lagde dette kortet, som på de fleste måter er så ulikt meg som det går an å komme.

August - Mona 50 front

Jeg har funnet frem en haug med ark fra Vintage Garden-serien til Pion Design som jeg har brukt på kortet – Garden, Lady, Flax, Cut Out, Borders og Tags, i tillegg til den lille billetten med måneder og datoer, den kommer fra Grandma’s School Book-serien. Alle kanter har blitt behørlig rufset, og jeg har brukt en god blanding av blomster. Den store blomsten kommer fra Papirloftet, pyntegrenene og krølleblomstene kommer fra Kort & Godt, de hvite blomstene kommer fra Wild Orchid Crafts, og den lille cremefargede blomsten med gul knopp kommer fra North Star. Ellers har jeg limt på jump rings fra Tim Holtz for å få med meg datoen, syns det var en fiffig måte å gjøre det på.

August - Mona 50 innside

Stempelet jeg har brukt på innsiden kommer fra North Star Design. Det er egentlig mer tekst på det (du finner det her), men jeg har maskert bort mesteparten for å få plass inni rammen på arket jeg brukte.

August - Mona 50 baksideBaksiden på kortet er egentlig ganske likt fronten, her har jeg stemplet Hurra for deg-stempelet på en tag og ellers pyntet med blomster, sommerfugler og pyntegrener, akkurat som på forsiden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.