Juleklem {Ett Trykk}

Ett Trykk 0515 Julekort etter skisse Juleklem fra hjertet front skrått PSI dag har jeg et aldri så lite julekort å vise frem. Det er et 4 bar-kort, og måler derfor 4 7/8 x 3 1/2″. Det er smått, men et morsomt format å jobbe med. Kortet er publisert i oktobernummeret av Ett Trykk.

Ett Trykk 0515 Julekort etter skisse Juleklem fra hjertet frontPå StempelScrapmessa i september slapp Norsk Stempelblad noen nye stemplelplater, blant annet “Julehilsen mini”, som jeg har brukt her. Det er den perfekte julestempelplaten. Rene og enkle fonter uten masse snirkler og tull, og ikke minst – liten bokstav i ordet jul. Jeg skjønner ikke hvorfor så mange på død og liv skal bruke stor bokstav, så stemplene i dette settet passer meg perfekt.

Ett Trykk 0515 Julekort etter skisse Juleklem fra hjertet front skråttJeg lagde basen min av en rest med Bazzill Kraft, og også mønsterarkene er faktisk rester – Hej mitt vinterland fra Vintage Winter-kolleksjonen til Maja Design, og Tankar om julen og Julefrid fra Julen är här-kolleksjonen. Med små kort trenger man jo ikke så mye ark, så resteskuffen er kjekk å ha når man lager disse 4 bar-kortene. Det beste er jo at det ikke ser ut som et restekort! Jeg har stanset ut snøfnuggkanten på det ene mønsterarket med en kantdie fra Sizzix, og limt 3D-puter bak deler av snøfnuggene så de får bittelitt dimensjon. Noen duggdråper fra Staz trekker øyet mot teksten, og det er faktisk hele pynten. Jeg har limt et par striper av mønsterarkene på innsiden av kortet. Siden kortet er så lite får selve basen ha funskjonen som skrivefelt, men NOE mer måtte jeg ha inni.

Ett Trykk 0515 Julekort etter skisse Juleklem fra hjertet bakside blogg scrappingBaksiden er også meget enkel. Et av stemplene fra stempelsettet stemplet rett på mønsterarket!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.