Jeg har fått krone! {Ett Trykk}

Litt kryptisk tittel, kanskje, men jeg har fått krone på hodet. Jeg er nemlig nå offisielt DT-medlem i det fantastiske teamet til Ett Trykk. Jeg har vært vikar siden august, men for snart tre uker siden fikk jeg forespørsel om jeg ikke ville bli fast DT-medlem, og sånt takker man jo ja til! Litt skrekkblandet fryd, men jeg håper jeg klarer å inspirere sammen med de andre jentene!

Elin_knapp_webb

One thought on “Jeg har fått krone! {Ett Trykk}

  1. Så moro ❤ En seier for ett trykk å få dine fantastiske kreasjoner i bladet fast ❤ , og ikke minst Heldige meg og leserene som får fantastisk hente inn masse inspirasjon fra dine kreasjoner ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.