Enda en tur til verdensrommet {CopicMarkerNorge}

CMN fargeutfordring Space Walk front skrått PSVi har en ny utfordring hos CopicMarkerNorge i dag, stikk over i bloggen for å se hva det er og bli med på moroa.

CMN fargeutfordring Mo Manning Space Walk frontFor to dager siden viste jeg frem et enkelt bursdagskort med Space Walk-motivet til Mo Manning fargelagt hovedsakelig i rosa. Denne gangen ble det en turkis utgave, og som på det rosa kortet har jeg brukt rester. Alt av mønsterark (bortsett fra det grå fra Magnolia, som jeg brukte hele arket av på dette kortet) er rester fra Inkido. Det føles alltid bra når restebunken blir mindre. Kortet er pyntet meget enkelt med finérstjerner fra Studio Calico. Teksten kommer fra Livet-platen til Norsk Stempelblad AS og er stemplet med blekk fra Papertrey Ink i fargen Aqua Mist.

CMN fargeutfordring innsiderInnsidene er veldig enkle. Her har jeg stemplet en tekst fra Definisjoner-platen til Norsk Stempelblad AS, også i Aqua Mist-blekk fra PTI. Jeg satte på noen finérstjerner også her for å fortsette med stjernene fra forsiden.

CMN fargeutfordring baksidePå baksiden har jeg også stemplet en tekst fra Livet-platen. Her har jeg også brukt en bit av 1925-arket i Vintage Summer Basics-serien til Maja Design. Det turkise mønsterarket fra Inkido var nemlig ikke stort nok til å dekke panelet mitt, så Maja-stripen har en dobbel funksjon i og med at den skjuler glippen på mønsterarket som er under. Og hadde ikke jeg skrevet det her hadde ingen noengang visst det 😉

Januar - Copic Marker Norge utfordring #73 Mo Manning Space Walk Copics

Som vanlig avslutter jeg med fargene jeg har brukt. Dette motivet er såpass lite og enkelt at det blir veldig få farger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.