Enkle sommerfugler {North Star Design}

Mars fargelegging front

Vi har en ny utfordring på North Star Design-bloggen i dag. Stikk innom for å se hva det er og bli med på moroa! Her er mitt inspirasjonsbidrag, et monokromatisk rosa clean and simple-kort.

Mars fargelegging front skrått

Jeg stemplet sommerfuglen fra Ord på veien-platen fem ganger med Memento Espresso Truffle på en bit Perfect Colouring Paper som var like stor som kortet jeg hadde planer om å lage (4 ¼ x 5 ½”), og stemplet en liten tekst fra Småtekster, word window-platen til høyre for sommerfuglene, som jeg farget lett med RV99, R85 og RV11.

Mars fargelegging skrått

Jeg skjærte vekk det meste av arket som var til venstre for sommerfuglene, og klippet rundt den ene vingen på den ene sommerfuglen. Jeg lot det være igjen litt hvitt rundt vingen så den ikke skulle drukne mot bakgrunnen jeg satte hele panelet på , som er Autumn Rose kartong fra Papertrey Ink. Jeg satte hele det hvite panelet på bittesmå 3D-puter, limte på tre hvite perler fra Kort & Godt og la på et strøk klar Wink of Stella på sommerfuglene for litt diskret skimmer. Og det er faktisk det hele.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.