En liten eske til småstæsj {Ett trykk}

I årets februarnummer av Ett trykk viste vi i designteamet frem små esker/kurver man enkelt kan lage til oppbevaring av Washi. Jeg bruker ikke akkurat mengder av washi og har kun fem ruller, så jeg bruker min til små glasskrukker som jeg oppbevarer løse halvperler i (og én rull med washi).

ET0116malSelve kurven har jeg brettet av Lavender Moon kartong fra Papertrey Ink, og jeg har dekket utsiden med 3rd of May-arket fra Vintage Spring Basics-serien til Maja Design. Jeg har pyntet med en button fra Papirdesign og hvite perler på 2,5 mm fra Kort & Godt. Og det er faktisk hele kurven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.