Et knippe blomster {CopicMarkerNorge}

Vi har en ny utfordring hos CopicMarkerNorge i dag. Stikk innom bloggen for å se hva moroa er og bli med! Her er mitt bidrag. CMN mars 2016 lag på lagJeg har laget et kort med motiv fra Wee Stamps og en blanding av papirer fra Till Mor og Alma’s Sewing Room-seriene til Pion Design. Alle kanter er krøllet, og jeg har også pyntet med noen krølleroser fra Kort & Godt. Derfra kommer også de små perlene jeg har satt på motivet. Den store gråblå blomsten kommer fra Papirloftet, og den siste er fra Wild Orchid Crafts.

CMN mars 2016 lag på lag innsiderInnsidene har jeg laget meget enkle, kun mønsterark og tekstpaneler. Vennskapsoppskriften er et stempel fra North Star Design, og på den andre siden er det masse fin plass til å skrive en personlig hilsen på.

CMN mars 2016 lag på lag baksideBaksiden har jeg bygget opp på den samme måten som forsiden. Den eneste forskjellen er at jeg ikke har blomster på baksiden. Kortet er ganske tykt fordi alle kantene er krøllet, men siden jeg kun har enkle paneler og ikke et eneste dobbelt er det likevel ganske lett i vekt, på tross av størrelsen – det måler 5 1/8 x 7″.

One thought on “Et knippe blomster {CopicMarkerNorge}

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.