Et minikort {CopicMarkerNorge}

CMN76 frontVi har ny utfordring i dag på CopicMarkerNorge. Stikk innom bloggen for å se hva det er, lag noe fint og bli med på moroa. Denne gangen har jeg laget et minikort. Jeg har maskert sammen tre småmotiver fra Magnolia som jeg har fargelagt. For å dra jordbærtemaet fra motivet videre har jeg funnet frem Smultron-arket fra Blomstertid-kolleksjonen til Maja Design. Det røde arket er Passion fra Du och Jag-serien. Jeg stemplet en tekst fra Norsk Stempelblad AS, brukte glitterpensel på champagnen i glasset, noen flytende perler her og der på resten av motivet, og vips, så var kortet ferdig.

CMN76 innsideSiden kortet er så lite (det måler 4 1/4 x 4 1/4″) er det ikke plass til så veldig mye inni, men jeg stanset ut en sirkel av det som var igjen av jordbærarket og en scallopsirkel av det andre som passet fint til pynt inni.

CMN76 baksideBaksiden har jeg laget veldig enkel. Jeg stemplet en tekst fra Konf02-platen til Norsk Stempelblad AS og satte på flere flytende perler, og det var det hele.

April - Copic Marker Norge utfordring #76Med tanke på hvor bittelite motivet egentlig er har jeg brukt mange tusjer til fargeleggingen min. Sånn blir det bare noen ganger.

One thought on “Et minikort {CopicMarkerNorge}

  1. Herlig kort, og sånn skikkelig svensk sommerfølelse av en eller annen grunn. Ser liksom for meg og sitte på den svenske skjærgården og drikke champagne 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.