Lett å lage {Ett trykk}{Mo’s Dream Team}

Bursdagskort Sara Mo Manning little Gini front skrått PSDet er onsdag, og det betyr én ting – jeg har et nytt Mo Manning-prosjekt å vise frem for Mo’s Dream Team. Dagens kort er publisert i aprilnummeret av Ett trykk i en artikkel med fokus på hele kortlagingsprosessen fra start til slutt.

It’s Wednesday, which means one thing – I have a new Mo Manning project to show you as part of Mo’s Dream Team. Today’s card was published in the April issue of Ett trykk in an article focusing on my entire cardmaking process from start to finish. 

Bursdagskort Sara Mo Manning Little Gini frontJeg har laget et kort til niesen min med Little Gini i fokus og blå mønsterark fra Maja Design. Som vanlig er hun fargelagt med Copics. Jeg har kantstemplet rundt henne med stempler fra Marianne Design og Basic Grey med Blueberry Sky blekk fra Papertrey Ink. Jeg har brukt hvite klistremerkebokstaver fra Papirdesign som jeg har farget blå med en Copic-tusj til navnet. Jeg har pyntet med blomster, pyntebær, perler og bling fra Papirloftet, Magnolia, Wild Orchid Crafts og North Star Design.

I made a card for my niece, using Little Gini as my focal point and blue patterned papers by Maja Design. As usual she’s colored with Copics. I stamped around the edges using Marianne Design and Basic Grey stamps using Papertrey Ink Blueberry Sky ink. I used white letter stickers from Papirdesign that I colored with a blue Copic marker for my niece’s name. I embellished with flowers, berry head stamens, pearls and bling from Papirloftet, Magnolia, Wild Orchid Crafts, and North Star Design. 

Bursdagskort Sara Mo Manning Little Gini innsideJeg lagde innsidene enkle og stemplet et tekststempel fra North Star Design på den ene innsiden. Den andre innsiden har masse plass til å skrive en personlig hilsen på.

I made the insides simple and stamped a North Star Design sentiment on one of the insides. On the other inside there’s plenty of space to write on. 

Bursdagskort Sara Mo Manning Little Gini baksideEnda et NSD-stempel på basiden, med noen få bling limt på for pynt.

Another NSD stamp on the back of the card, with just a few stones for embellishment. 

Mo Manning Little Gini bursdagskort Sara CopicsSom vanlig avslutter jeg med fargene jeg har brukt.

As usual I finish with the colors I used.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.