Så enkelt, så enkelt {Ett trykk}

I Helt enkelt-artikkelen i årets aprilnummer av Ett Trykk hadde vi fokus på motivstempler – som IKKE skulle være fargelagt. Jeg grublet litt på denne, for jeg fargelegger jo alltid motivene mine, men jeg fant ut at jeg kunne bruke et stempelsett jeg har fra Papertrey Ink med blomster på.

 

PTI Larger Than LifeJeg har ikke brukt det andre stempelet fra venstre, og ikke de bittesmå blomstene som svever heller, men alle de andre er brukt. Det lengst til venstre er generasjonsstemplet på bakgrunnen med Papertrey Ink Limeade Ice. De andre tre er stemplet oppå med et mylder av rosa stempelputer og grønne distresstusjer.

Ett trykk 0216 Helt enkeltJeg har prøvd å holde meg til de mørkeste fargene lengst til venstre i motivet og jobbet meg bortover mot høyre med lysere og lysere farger. De store blomstene er stemplet med flere forskjellige rosafarger, med den mørkeste fargen i bunnen og den lyseste øverst.  Til slutt har jeg stemplet en tekst fra Norsk Stempelblad AS med svart Memento og satt på et par enamel dots.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.