Fargerike bursdagslys {Ett trykk}

Ett trykk 0216 Clean and simple 01bDagens kort er publisert i årets aprilnummer av Ett trykk. I hvert nummer fokuserer vi i designteamet på én stilart, og i aprilutgaven var det clean and simple.

Ett trykk 0216 Clean and simple 01aJeg har stemplet et bursdagslys fra stempelsettet Birthday Style fra Papertrey Ink i forskjellige farger i en slags regnbuerekkefølge på Stamper’s Select White kartong fra Papertrey Ink. Blekkfargene jeg har brukt er Audrey Blue, Apple Green, Sunshine, Orange Peel, Doll Pink og Island Blue, alle fra Simon Says Stamp. Flammen er stemplet med Sunshine på alle lysene, og jeg har lagt et strøk med Wink of Stella på flammene. Ett trykk 0216 Clean and simple 01cJeg maskerte og stemplet opp mesteparten av et bursdagsstempel fra Definisjoner-platen til Norsk Stempelblad AS med VersaMark-blekk på True Black kartong fra Papertrey Ink og embosset med hvitt. Jeg skjærte teksten i strimler og limte dem på med lav 3D-teip fra Clas Ohlsson. Det hvite panelet er limt på en base av Audrey Blue kartong fra Simon Says Stamp. Og det er hele kortet. Enkelt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.