Embossing? {Ett trykk}

0316 Helt enkelt front liggende

Dagens kort er et enkelt et, publisert i årets juninummer av Ett trykk. Vi hadde fokus på enkle kort med tørrembossing som hovedrolleinnehaver, og selv om jeg har debosset og ikke embosset mitt kort går det jo ut på det samme.

0316 Helt enkelt skrått

Jeg har laget et liggende A2-kort (5 ½ x 4 ¼”) med brett i siden denne gangen, utrolig sjelden kost fra meg, jeg pleier å ha toppåpning på mine kort, og hvertfall når de er CAS! 0316 Helt enkelt frontI Helt enkelt-artikkelen skal det jo være enkelt, så jeg fant en impression plate fra Papertrey Ink og kjørte den gjennom Big Shoten med kartong fra samme produsent (Aqua Mist). Tallene er stanset ut i filt (også den fra PTI), og for at filten skulle beholde fasongen limte jeg den på kartong i samme farge. Til slutt stemplet jeg en liten tekst fra Hilsninger-platen til Norsk Stempelblad AS med Aqua Mist blekk (PTI) på Vintage Cream kartong (også PTI). Jeg lagde den lille teksten min til en liten vimpel, limte den på filten og limte på tre løse bling, som faktisk kommer fra en bukse – som scrapper må man ta vare på alt mulig rart!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.