Sett til lillesnupp

I dag har jeg noe så uvanlig å vise frem som et prosjekt som ikke er laget til en eneste DT-oppgave. Tror det er det eneste jeg har laget i år som ikke har vært DT-prosjekt på et eller annet vis. Jeg har vært effektiv i år og har laget over 70 kort og også noen bretteprosjekter og PL-sider, så det er helt utrolig at alt annet har vært DT-oppgaver.

Sett til LinneaDenne gangen er det et matchendesett med en bok og en eventyrsjokolade pakket pent inn i en liten eske. Mine nieser og nevø (link til Leon har fått slike bøker til bursdagen sin før de begynner på skolen, og siden lille Linnea fylte seks år for noen uker siden måtte hun også få. Hun begynner jo på skolen til høsten.

Bok til LinneaLinnea er veldig glad i rosa, så jeg måtte selvfølgelig lage rosa bok til henne. Jeg har malt den stive pappen og spiralen på boken med distress paint og kledd boken med et mønsterark fra Mina Vänner-serien til Maja Design. Bokstavene er stanset ut i et ark fra den samme serien, og jeg har proppet de opp på mosegummi, så de står litt ut fra selve bokpermen.

Bok til Linnea liggendeJeg har pyntet veldig enkelt. Hvite perler fra Kort & Godt i midten av hver blomst på mønsterarket, og noen sweetheartblomster fra Wild Orchid Crafts og North Star Design med rosa perle fra Staz i midten av hver. Jeg har knytt fast forskjellige bånd og blonder i spiralen og satt en liten rosa gråblyant i toppen av spiralen.

Sett til Linnea liggendeEsken jeg lagde har akkurat god nok plass til en eventyrsjokolade og en pengeseddel. Jeg har stemplet to tekster fra Hilsninger-platen til Norsk Stempelblad AS, én gang med VersaMark og embosset hvitt, og en gang med Autumn Rose blekk fra Papertrey Ink. Banneret er stanset ut med en Project Life-die, og jeg har satt et banner av rosa kartong bak for å få litt kontraster.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.