Sommer sommer sommer {CopicMarkerNorge}

Vi har kommet halvveis i august allerede, og det er på tide å begynne med en ny utfordring hos Copic Marker Norge. Vi tar en litt myk start på årets andre halvdel og kjører Alt er lov. Lag noe der du har fargelagt med Copics og bli med på moroa.

CMN august 2016 Mo Manning Flowers in Vase frontKortet jeg har laget denne gangen er av den sommerlige, blomstrete typen. Jeg koste meg med dette Flwers in Vase-motivet fra Mo Manning, som jeg printet ut i 10% opacity fra Photoshop og fargela med no lines-teknikk.

CMN august 2016 Mo Manning Flowers in Vase innsideJeg brukte det samme oppsettet på innsiden av kortet, og stemplet tekstene fra Norsk Stempelblad med Autumn Rose blekk fra Papertrey Ink. Noen flere blomster og perler, bare for å pynte opp bittelitt.

CMN august 2016 Mo Manning Flowers in Vase baksideBaksiden er også enkel med tekst fra Norsk Stempelblad AS. Her har jeg ikke pyntet med noen blomster, ganske enkelt fordi det skal være lettere å skrive på panelet på innsiden av kortet. Når jeg pynter bak med blomster blir det litt klumpete og ekkelt å skrive inni, så jeg droppet det her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.