Enda enklere? {Ett trykk} {Mo’s Dream Team}

Jeg viste nylig et enkelt kort laget for augustnummeret av Ett trykk. Oppgaven var å lage et kort med vindu på forsiden av kortet så man ser innsiden. I tillegg til kortet mitt med hjertet ville jeg lage et annet vindukort med fargelagt motiv.Jeg ville ha farger inni kortet og gråtoner på rammen som skulle utenfor. Som sagt, så gjort, jeg fant frem Copic-tusjene mine og fargela motivet Taylor fra Mo Manning i C-farger på rammen og en god blanding av andre farger på innsiden.

ET0416 Helt enkelt2 frontJeg la Wink of Stella på alle ballongene og stemplet Gratulererstempelet fra Norsk Stempelblad AS med Papertrey Ink Autumn Rose blekk, som forøvrig er den samme fargen som basen på kortet mitt.

ET0416 Helt enkelt2 åpent frontNår du åpner kortet ser du at den kvadratiske rammen er i grått med unntak av teksten, mens resten av motivet er i farger.

ET0416 Helt enkelt innside åpen liggendeSiden innsiden av kortet vises fra utsiden er det jo ikke plass til noen personlig hilsen. Løsningen min ble at kortet brettes fra begge sider, så innsiden av innsiden har plass til hilsen.

ET0416 Helt enkelt2 innsiderKortet helt åpent. Stempelteksten kommer fra North Star Design og er stemplet med samme blekkfarge som jeg har brukt foran på kortet. Fremdeles er det masse plass til å skrive personlig hilsen på den andre delen av innsiden.

3 thoughts on “Enda enklere? {Ett trykk} {Mo’s Dream Team}

  1. I LOVE this! Beautiful coloring! Wondering how you did this cut out technique. Could you possibly provide a link to instructions? Thank you so much!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.