Du er best {Papirdesign}

Hei og hopp i sommersola! Vi har en ny utfordring hos Papirdesign i dag – vi vil se oransje og rosa! Min fargeteoretiske hjerne sliter litt med den kombinasjonen, så jeg har dratt den oransje helt over til gult og lagt til litt turkis. Burde hatt med litt eplegrønt for balansens skyld også, men det får duge som det er – jeg har i det minste tatt med oransje og rosa!

Jeg har stemplet alle smileyene fra Smileys-platen på Stamper’s Select White kartong fra Papertrey Ink med Soft Stone blekk, også fra PTI. Jeg har fargelagt utvalgte smileys med Copictusjene mine og så stemplet over disse med Extreme Black blekk fra My Favorite Things.

At jeg endte opp med å fargelegge to av smileyen med store øyne var helt tilfeldig, det var plasseringen av smileyene som bestemte hvilke som ble fargelagt, ikke hvilke smileyer det var snakk om. Egentlig var planen en bredere og lengre tekststripe som gikk helt bort til den nederste rosa, men den lange, brede tekststripen funket ikke. Sånn sett burde jeg sikkert ha fargelagt den med briller som er til høyre for den nederste rosa når jeg endret planen min, men da måtte jeg ha stemplet hele bakgrunnen på nytt, og det var nok presisjonsarbeid den første gangen, så jeg lot det være som det var.

De første gangene jeg lagde CAS-kort gjorde jeg alltid noe på innsiden også, for det var det jeg var vant til fra mine lag-på-lag-kort, men etter kort tid gikk jeg bort fra det. Enkelt skal liksom være enkelt, det trenger ofte ikke noe mer enn forsiden, har jeg tenkt. Linda har fått meg litt tilbake i sporet igjen med å pynte bittelitt på innsiden også, så jeg stemplet en ekstra smiley som jeg fargela, klippet ut og limte inni kortet.

Teksten embosset jeg på den samme turkise kartongen som jeg brukte til basen (Papertrey Ink Hawaiian Shores), stanset den ut til et banner og proppet den opp på noen lave 3D-puter. For å forankre tekststripen litt brukte jeg noen dotter i farger som matchet den ensomme, oransje smileyen øverst på kortet, for å ta igjen fargen litt. Og det er all pynten. Easy peasy. Håper jeg kanskje kan inspirere deg til å se på stemplene du har og finne nye bruksmuligheter til dem.

Papirdesignprodukter brukt:

Stempler:

Smileys PD 12687

Lille frøken PD 13764

Annet: 

Dotter, oransje og gul, Nr. 866

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.