Nederlandsk jul med Maja Design – del 1

Her er det jul for alle pengene. Blir aldri lei av å lage julekort!! Min kjære tante har bestilt tre julekort som skal sendes til Nederland, og da var det bare å sette i gang en liten produksjon. Her kommer det første kortet. Alle papirer og  motivet “Ella med ljus” er fra Maja Designs nye kolleksjon “Vintage Winter”. Er ikke helt fornøyd med sammensetningen på dette kortet, men men, det får duge..

Alle mønsterark er rufset med edge distresser fra Tim Holtz, alle paneler er svertet med Distress ink vintage photo. Diesene som er brukt på kortet kommer fra Magnolia, perler fra Inkido, blomster fra Papirdesign og Kort og Godt og pyntebær fra Kort og Godt.

Som vanlig har innsidene ca samme oppsett som forsiden, har brukt utklippsarket til Maja Design her. Det var ganske genialt må jeg innrømme, på den ene siden av arket var tager, postkort og andre småting på svensk, på den andre siden var det de nøyaktig samme tingene på engelsk. Siden kortet skal til Nederland syns jeg det passet bra med engelsk. “Stilla Natt” var på svensk på begge sider da…

Samme oppsettet på baksiden.. Begynner å bli et kjent fenomen med mine kort dette.. Spørsmålet er om dette kortet er særlig postgangvennlig, det veier endel.. Men hva annet kan man forvente når man bestiller kort av meg enn lag på lag på lag på lag..??

2 thoughts on “Nederlandsk jul med Maja Design – del 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.