Nederlandsk jul med Maja Design – del 3

Her kommer siste del i min julekortproduksjon til Nederland. Kort 1 og 2 finner du her og her.

Som på de andre Nederlandskortene er papirene og motivet “Charlie med klapp” fra Maja Designs “Vintage Winter”-kolleksjon. Her er ingen paneler verken sydd eller rufset, men de er alle svertet med distress ink vintage photo. Når jeg sier at ingen paneler er rufset er det en sannhet med pluttifikasjoner (evt. modifikasjoner), jeg har brukt “Yasmin”-metoden med å legge neglen under arket og dra, så HELT flatt er ikke kortet.. Blomster fra Papirdesign, Kort og Godt og WOC. De røde blomstene var etter min mening altfor røde, så jeg har farget de med E19 i tillegg, da ble de så fine atte!!! Den hvite perlegrenen kommer fra Kort og Godt, mens perlene er fra Inkido. Swirlen er en Magnolia Doohickey-die.

“Charlie” er fargelagt med Copics, hovedsaklig E40-serien og T6, E19 og E07 til det røde. Prikkekanten rundt er laget med W-er (husker ikke hvilke i farten, denne ble hurtigfarget på samme måte som snømannen og Ella på de andre Nederlandkortene), tror jeg også har brukt E40 og E0000 til denne skyggingen.. Øynene er hvertfall fargelagt med B93, det har jeg ikke glemt… På huden har jeg brukt E11, E00, E0000 og R20. Det er vanskelig å farge hudfarge uten E000. Korken på min E000 hadde en bitteliten sprekk innvendig, så hele tusjen tørket ut og ble håpløs å bruke. Jeg har imidlertid vært i godtebutikken og kjøpt meg ny, så nå kan hudfarge farges på vanlig vis igjen..

En ekstra liten titt på blomsterstæsjet mitt..

Nok en gang veldig enkle innsider, og ja, de ligner mistenkelig på innsidene fra kortet med snømannen.. De skal jo ikke sendes til samme person disse kortene, så jeg lar det gå.

Nok en gang en veldig enkel bakside med de samme panelene som er brukt på resten av kortet.. Dett var dett for masseproduksjon av kort til Nederland, da er det bare å sette i gang med neste prosjekt. Ha en riktig kreativ lørdag!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.