Nederlandsk jul med Maja Design – del 2

Som nevnt i dette innlegget har min tante bestilt tre julekort som skal sendes til Nederland. Her kommer kort nr. 2.Som på forrige Nederland-kort er alle papirer fra Maja Designs nye “Vintage Winter”-kolleksjon. Motivet “Snögubben” kommer også fra Maja Design. Var mer komfortabel med dette kortet, blått og brunt er mye enklere enn rødt og blått (som egentlig er en håpløs kombinasjon å få til ordentlig). Her har jeg sydd alle paneler og svertet de med Distress ink vintage photo, men jeg har IKKE rufset kantene som jeg pleier å gjøre. Her og der har jeg riktignok revet litt i kantene for at kortet ikke skal bli så kjedelig og flatt (min tante blir sikkert veldig fornøyd med portoen på disse kortene). Noen snøflak punchet ut med MS-puncher, og noen perler fra Inkido er all pynt dette kortet får. Det er tungt nok likevel…

“Snögubben” er fargelagt med Copics, han ble farget veldig fort, så jeg har ikke tatt bilde av fargene, men jeg har brukt B99, 97, 95, 93 og 91 til det blå, E49, 47, 44, 43, 42, 41 og kanskje også 40 til det brune, W5, 3 og 1 til kanten på hatten og hjertene, YR18 og 12 til gulrotnese og C3, 2, 1 og 00 til resten av det grå. Selve snømannen har blitt farget bittelitt med B91 og C00 i kantene, så han ikke skulle se flat ut..

Innsidene er som vanlig veldig enkle, her kommer snømannen igjen, både i form av postkort og som frimerke. Masse plass til å skrive på.

Veldig enkel bakside med de samme panelene som er brukt på resten av kortet. Intet kort er komplett før også baksiden er pyntet.. Tror det er mitt motto…

Greit med en liten hilsen bak også. Titt gjerne innom i morgen, da kommer kort nr. 3 i denne serien med “nederlandske” julekort.

Advertisements

One thought on “Nederlandsk jul med Maja Design – del 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.