Posekort – Pion

Har laget et posekort med de fantastiske papirene til Pion Design. Uansett hvor mye jeg bruker disse papirene, blir jeg aldri lei. Kjøpte maaaange av dem i høst, og har måttet kjøpe mer fordi de har blitt brukt opp…

Dette kortet har ikke så mye pynt, da jeg ikke har lyst til å dekke til papirene for mye, de er jo så fantastiske at man får dårlig samvittighet når man setter kniven i de!!! En ting jeg har brukt mye av på dette kortet er distress inkpute vintage photo og edge scraper. Alle kanter er svertet, og alle paneler er rufset i tillegg. Syns det får så fin effekt!!! Inkidos “Splash”-stempel er også flittig brukt på dette kortet. Tekststempelet er fra North Star Stamps og er stemplet med Memento Rich Cocoa. Toppen av selve posen er punchet med en MS-punch.

Baksiden er veldig enkel, papirene må få komme til sin rett. Tagen har blitt stemplet med “Splash”-stempelet i tillegg til et bittelite tekststempel fra NSS. En perle fra Kaisercraft gjør resten av jobben på baksiden av posen.

Tagen som er inni posen har jeg jobbet litt mer med, den har fått litt “Anne”-behandling. En artikkel om fisketanken på Jacob’s som sto i Nordstrands Blad for et par uker siden har blitt limt på øverst på tagen med multi medium matte. Artikkelen ble limt på slik at teksten kom ned mot tagen, mens reklamebildet som var på baksiden av avisarket stirret på meg der jeg satt og håpet på et bra resultat. Har også vært generøs med Crackle Paint i Picket Fence nederst på tagen.

Mens alt dette tørket mekket jeg resten av tagen; mønsterark, frimerke og “postkort”, samt litt osteklut duppet litt i distress inkpute vintage photo. Alle kantene har også blitt rufset og svertet med vintage photo, i tillegg til at frimerket har blitt krøllet sammen før det har fått litt ekstra blekk på seg.. Poststempelet er en storfavoritt fra Inkido som blir MYE brukt. Når avisen og crackle paint’en hadde tørket rev jeg av avisen som var til overs. Reklamen stirret fremdeles mot meg… Tok litt vann på fingeren og fikk gnikket vekk deler av arket så kun teksten om fiskene på Jacob’s sto igjen.. Fornøyd!! Litt mer sverte og mer “Splash” så var tagen ferdig. Litt seam binding i fargen creme og en charm fra Kort og Godt festet med jump ring fra TH, så var jobben gjort.

Baksiden av tagen har blitt svertet grundig med vintage photo, i tillegg har den fått et tekststempel fra Norsk Stempelblad og en haug med snøflak fra Inkadinkado.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.