Nytt posekort med Pionark

Laget et posekort til på mandag da jeg og en venninne scrappet julekort. John Mayer, gløgg og pepperkaker var oppskriften til denne også… Og noen nydelige ark fra Pion Design.

Det er egentlig ikke så stor forskjell på oppbyggingen av dette kortet og gårsdagens innlegg, har byttet papirer og stempler og også brukt en del snøkrystaller på dette, men fremgangsmåten er vel den samme (forsåvidt gjelder det alle posekort, det er bare å legge på papir, pynt og stempler, så er man ferdig).

“Postkortet” på fronten av posen har fått et tekststempel fra NSS, samt litt av Inkidos “24.12 post”-stempel på kantene. Perlene er også i dag fra Kaisercraft.

Baksiden av posen er også gjort meget enkel med de samme motivene som på fronten. Stjernestempelet jeg har brukt her er fra Inkido, mens den lille “God Jul”-teksten på postkortet er fra NSS.

Tagen inni posekortet har fått de samme papirene som posen, stjernestempelet er flittig brukt, og “postkortet” har blitt stemplet i kantene med deler av “24.12 post”-stempelet fra Inkido. “God Jul”-stempelet jeg har brukt her er fra Ladybug and Friends. Hvis du ser til venstre på postkortet er det litt søl… Det kan kanskje se ut som distress stain, men det er ikke laget med vilje, og jeg tror faktisk det er gløgg.. Fant ut at det bare bidro til den litt gamle slitte looken jeg var ute etter, så jeg syns det ble litt kult og lot det være da jeg oppdaget det!!!

Her syns stempelet fra Ladybug and Friends bedre, samt at man ser ostekluten jeg har lagt bak postkortet. Den har blitt farget litt her og der med vintage photo.

Samme type bakside på denne tagen som på gårsdagens tag i gårsdagens posekort. Når det er så mange lag ellers på kortet, er det greit å holde baksiden av tagen relativt bar, den skal jo kunne gå nedi posen også, og jo flere lag det blir, jo verre blir det å få tagen nedi… Tekststempel fra Norsk Stempelblad, stjernestempel fra Inkido.

One thought on “Nytt posekort med Pionark

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.