Hvitt bryllupskort

Forrige ukes oppgave på scrapping.no var å lage kort i hvitt på hvitt.. Noe sølv/grått var lov, glass var også lov, og etterhvert ble det lettet litt på kriteriene slik at innslag av sort også var lov, men hovedinntrykket av kortet skulle være hvitt. De siste reglene som kom syns jeg ble litt forvirrende, så når jeg lagde mine to kort (i ekte Yasmine-stil) var det ene kun i hvitt, og det andre var i hvitt og sølv. Her kommer “sølvkortet”, som jeg IKKE leverte.

Har begynt å lage kort som er mistenkelig ulikt meg og min stil. Dette er veldig rent og enkelt. Bortsett fra hvit glatt kartong er det kun brukt stempler fra Stempelglede embosset med sølv, grå tekst printet ut fra PCen og hvite halvperler.

Innsidene er også veldig enkle. Teksten er også printet ut fra PCen, det lille hjertet har jeg laget i Photoshop. På høyresiden er det god plass til å skrive personlig hilsen.

Baksiden er like enkel som resten. Hvite halvperler og nok et stempel fra Stempelglede embosset med sølv. Har klart å lage dette kortet i superfart, brukte under 5 timer fra start til mål, og når det er snakk verdensmester i sneglescrapping er jo det superraskt!!

One thought on “Hvitt bryllupskort

  1. Dette var et nydelig kort 🙂
    Virkelig elegant, du er blitt råflink til å prøve andre stiler/teknikker siden første gang jeg la merke til kortene dine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.