Hvitt julekort

Dette er mitt hvite kort som jeg deltok i forrige ukes KOM-oppgave på scrapping.no, der oppgaven var hvitt på hvitt. Opprinnelig var det lov med noe sølv og glass, mot slutten av uken da leveringsfristen begynte å nærme seg ble kriteriene lempet litt på, slik at også innslag av grått og sort var lov, men hovedinntrykket skulle fremdeles være hvitt. Mitt kort var ferdig lenge før de nye kriteriene kom, så mitt er helhvitt med glitrende “snøfnugg”.

På dette kortet har jeg kun brukt hvit kartong, mica flakes og seam binding på forsiden. Snøfnugget har jeg laget med seks kvadrater med hvit kartong, som jeg har skjært, brettet og limt på en finurlig måte.. Hver bit av snøfnugget har jeg lagt store doser med glossy accents på, før jeg har badet hele snøfnuggbiten i en skål med mica flakes. Tanken bak seam binding-båndet var å få det til å se ut som båndet på en julegave som ligger under treet og venter på å bli åpnet.

Det er litt vanskelig å ta bilder av helt hvite kort, men innsidene er stemplet med et kantstempel (kristtorn) fra Stempelglede, og venstrepanelet har fått tekst fra Kort og Godt. Begge innsidene har blitt embosset med Inkidos Frost-embossingpulver.

Baksiden av kortet er “undersiden av pakken” og har derfor ingen sløyfe. Krysset med båndet har derfor kun fått et snøflak i kartong stanset ut med en Sizzix-die dekket med mica flakes over seg.

One thought on “Hvitt julekort

  1. Dette var et fint kort, kjempestilig med den selvbrettede snøkrystallen 🙂
    Jeg ser at jeg må skaffe meg mica-flakes altså..
    Btw: du er flink å ta bilder. Det var lurt med svart bakgrunn, kortet ditt ser virkelig hvitt ut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.