Pakkelapper

Jeg hadde en liten produksjon av pakkelapper i går. Printet ut herlige Ragged Angel fra Mo Manning og fargela med Copics.

Har stanset ut stor tag i hvit, glatt bazzill med en “tag & bookplates”-die fra TH.

Tagen er stemplet med et tekststempel fra Inkido med Distress-inkpute Weathered Wood, så har jeg embosset med klart embossingpulver. Rundt kantene på tagen har jeg lagt et tykt lag med snow paint fra Panduro.

På baksiden av tagen har jeg brukt et “Splash”-stempelet fra Inkido og et stort “Til/Fra”-stempel fra North Star Stamps. Treet er stanset ut med en Magnolia-die, har lagt på snow paint her også.

Copicsene jeg har brukt til denne tagen.

Har fargelagt den samme engelen i omvendte farger på en annen pakkelapp med litt andre teknikker på selve tagen.

På denne tagen har jeg stemplet tekststempelet fra Inkido på tagen med vannmerkepute, og så embosset med klart embossingpulver. Har svertet kantene på tagen etterpå med distress-inkpute “Iced Spruce”.  Her har jeg kun hatt snø under bena hennes. Snøfnuggene på selve stempelet er laget med min Pilot Super Color White-penn i Extra Fine, den er mye bedre enn alle andre hvite penner jeg har prøvd på X-Press It. Arket er så glatt at det er fint lite som “sitter fast”, men denne pennen er super!!

Samme “Til/Fra”-stempelet her, samt stjernestempel fra Inkido.

Copicsene jeg har brukt til den brune pakkelappen.

Her er begge pakkelappene ved siden av hverandre.

Jeg slenger meg på pakkelapp-utfordringen til CopicMarkerNorge med disse pakkelappene.

Jeg ble valgt til topp 3 hos CopicMarkerNorge med disse pakkelappene.

One thought on “Pakkelapper

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.