Gledelig jul

Har laget et veldig enkelt julekort med kun ett mønsterark og også veldig lite pynt.. Har begynt å lage kortene mine enklere og enklere. Ingen sydde, rufsede eller svertede kanter, kun perler, stickles og stempel.

Har brukt  mønsterarket “Himmelsk englesang” fra Poppydesigns “Tradisjon”-kolleksjon, motivet er “Michael” fra Mo Manning fargelagt med Copics. Har brukt en Sizzlitz-die fra TH til å lage banneret og lagt på Stickles Star Dust, “Gledelig jul” er fra Stempelglede. Perlene jeg har brukt på dette kortet er “Bliss” fra Kaisercraft.

En ekstra liten titt på motivet. Syns denne engelen er så søt der han ligger og sover. Motivet er lagt på 3D-puter for å få litt dimensjon i kortet.

Innsidene. Disse er også veldig enkle. Jeg har virkelig utvidet reportoaret mitt hva gjelder scrappestiler i høst. Tusen takk, Yasmine, du vet hvorfor 😉

Baksiden er også MEGET enkel. Syns mønsterarket er så fint i seg selv at jeg ikke ville dekke det til.

Til slutt, som vanlig: Copicsene jeg har brukt til å fargelegge motivet med. Det er godt å komme i gang med fargelegging igjen, har laget mange kort nå i det siste uten et eneste fargelagt motiv, så det er herlig å ta frem tusjene igjen.

0 thoughts on “Gledelig jul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.