Gledelig jul + Maja Design + Mo Manning = sant

Det er ikke bare julekort med Pion-ark som kan kombineres med Mo Manning-motiver. Dette er kortet jeg deltok med i høstens siste oppgave i Kort-o-mania på scrapping.no, der det eneste kriteriet var å fargelegge. Det passet meg midt i blinken, for det hadde blitt mange kort uten fargelagte motiv, så det var godt å bruke tusjene igjen. For å gjøre det hele enda herligere vant jeg denne runden.. Det er min første seier, og jeg er bare så hoppende glad nå at dere aner ikke!!

Har brukt mønsterark fra Maja Designs “Vintage Winter”-kolleksjon på dette kortet, de er jo så utrolig fine!!! Dies fra Magnolia og TH, snøflakpuncher fra MS, perler fra Kaisercraft.

Som alltid er motivet (denne gangen “Shall I Play for You” av Mo Manning) fargelagt med Copics. Fargene jeg har brukt kommer nederst i innlegget. Har også brukt min “Pilot Super Color White Marker Pen” (extra fine) til å lage snøfnuggene mine, det er min favorittpenn i hvitt, det finnes ikke noe bedre.

Som vanlig ca. samme oppsett på innsidene som på fronten. Stempler fra Magnolia (snøflak) og Kort og Godt (tekst).

Enkel bakside. Kun lagt til en tag stanset ut med Magnolia-dies stemplet med Magnolia-stempel, og flere snøflak med perler fra Inkido.

Til slutt et bilde av Copicsene jeg har brukt til å fargelegge herligheten med.

One thought on “Gledelig jul + Maja Design + Mo Manning = sant

  1. Et helt nydelig kort! Og fantastisk flott fargelagt! Dette var min favoritt og fikk min stemme:-D LIkte alt ved kortet! Oppsettet, motivet, fargeleggingen, fargebruken og pyntingen! Skjønner godt at du vant denne runden av KOM. Gratulerer og god jul:-D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.