Flere pakkelapper

Laget maaange pakkelapper på lørdag, siden gavene skulle byttes på søndag hadde jeg ikke noe valg. Disse er helt like som pakkelappen som ble laget på kurs med Yasmin i godtebutikken, med litt andre farger og mønsterark, og også “pyntet” på  baksiden. Det ville ikke ha vært mitt prosjekt uten 😉

Latskap og tidspress gjorde at jeg brukte ferdige manila-tags fra Kort og Godt og ikke stanset ut mine egne i krem.. Har brukt distress-inkputer “Weathered Wood”, “Iced Spruce” og “Vintage Photo” på disse til å sverte kanter med, har også stemplet med disse fargene. Har brukt tekststempel fra Inkido som bakgrunn på tre av de, de andre seks har blitt stemplet med snøflakstempler fra Magnolia på bakgrunnen. Alle har fått “24 december”-stempel fra Magnolia på fronten, Maya Road-snøflak i kraft, hvite snøflak punchet ut med MS-punch, samt border stanset ut med diverse MS kantpuncher og bling midt i snøflaket fra Panduro. Mønsterark fra Pion Design og Poppydesign.

Baksidene har fått stjernestempel fra Inkido og “Splash”-stempelet til Inkido, samt “Til/Fra”-stempel, også det fra Inkido. Svart og brun penn, så er pakkelappene ferdige.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.