Posekort med Pion Design og Poppydesign

I min iver etter å rekke 100 kort for i år måtte jeg finne på noe lurt. Jeg bruker nemlig evigheter på mine vanlige kort, og måtte kutte tidsbruket kraftig for å nå målet mitt. Løsningen ble en drøss med posekort, disse rekker jeg å lage 2-3 av i løpet av en dag, og det kvalifiserer til hurtiscrapping for en snegle som meg.

En annen ting som er genialt med posekort er at man får brukt rester. Jeg bruker stort sett så mye materialer på mine kort at det ikke blir supermasse rester igjen (er det sant??), men det er uansett fint å bruke rester til dette formålet. På dette kortet har jeg brukt “Ventetid” fra Poppydesigns Juledrømmer-kolleksjon, og arket “Juldikt” fra Pion Designs Väntan på tomten II-kolleksjon. Fra Pion Design har jeg også brukt “Klippark” og “Tagsark”, samt “Bårder”. Stjernene jeg har punchet ut har fått et lag med stickles star dust, juletrecharmen kommer fra Kort og Godt.

Jeg prøver å finne et motiv eller noe annet som kan gå igjen på flere sider på samme prosjekt, her ble det stjerner og dompaper på baksiden av posen.

Perlene på borden med snøkrystallene nederst på kortet er “Bliss” fra Kaisercraft. Nydelig farge som passer perfekt til mønsterarkene.

Dompapene på frimerket har fått selskap av en punchet stjerne med stickles. Alle kanter er rufset med edge distresser og svertet med Distress inkpute Iced Spruce.

Tagen som er inni posen har samme utforming som fronten. Flere stjerner, flere dompaper og flere perler. Postkortet har blitt stemplet med deler av 24.12-poststempelet til Inkido rundt kanten med Iced Spruce. Har også lagt osteklut bak postkortet. Selve tagen er stanset ut med en die fra TH (Tag & bookplates-dies) i hvit, glatt bazzill. Har svertet rikelig med Iced Spruce (så den ser ikke hvit ut lengre) og stemplet et snøflakstempel fra Magnolia på tagen. Seam binding også fargelagt med Iced Spruce (helt fantastisk farge!!).

Baksiden av tagen har også blitt svertet med Iced Spruce og så blitt stemplet med snøflakstempelet fra Magnolia. “Mange juleklemmer..”-stempelet er fra Norsk Stempelblad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.