Posekort – mix og match med Pion Design

Som nevnt i forrige innlegg gjør jeg det jeg kan for å nå 100 kort for i år, og det er IKKE lett. Har derfor laget en del posekort i det siste, da det går raskere enn med vanlige kort.

Jeg har brukt samme teknikker på dette posekortet som på det forrige. Snøflakstempelet på postkortet er fremdeles fra Magnolia, julepoststempelet jeg har brukt er fra Papirloftet. Den lille teksten er fra høstens beste kjøp; en pakke med mange små juletekststempler fra North Star Stamps. Mønsterarket jeg har brukt på dette posekortet er “Fågelsång” fra Minnenas Atelje-kolleksjonen til Pion Design, man trenger ikke nødvendigvis juleark for å få julestemning. Snøflakene er stanset ut fra et mønsterark fra “Till far”-kolleksjonen til Pion.. Postkortet og frimerket kommer fra “Klippark” fra Väntan på tomten II-kolleksjonen.

Tenk det: ark fra 3 forskjellige kolleksjoner på den samme lille papirposen. Likevel syns jeg det harmonerer, og i tillegg syns jeg det blir julestemning av det. På tross av enkelheten ved dette posekortet ble jeg faktisk ganske fornøyd, tror det har noe med alle snøflakene å gjøre, jeg er en snøflakfreak!!

Baksiden er også veldig enkel. Kun en tag fra “Tagsark” fra Väntan på tomten II-kolleksjonen i tillegg til de samme snøflakene som på fronten. Alle kanter er rufset og svertet med distressinkpute Weathered Wood.

På tagen inni posen har jeg vært litt tøffere enn på fronten, og har turt å bruke forsiden på “Fågelsång”-arket. Stemplet noen snøflak på det, så ble det vinter og jul med en gang!! Charmen kommer fra Kort og Godt, tagen på ostekluten fra “Tagsark” fra Väntan på tomten II..  Perlene jeg har brukt på dette posekortet kommer alle som en fra Kaisercraft.

Snøflakstempler fra Magnolia, tekststempel fra Norsk Stempelblad og sverting av kanter på baksiden, alt med distressinkpute Weathered Wood.

Ønsker de som er innom en riktig god jul!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.