Posekort – Väntan på tomten (Pion Design)

Håper alle koste seg masse i går og ikke stresset dagen lang, julen skal NYTES!! Nytt posekort fra meg i dag, de går som nevnt fortere å lage enn vanlige kort og man er alltid glad for å få brukt noen resteark. Jeg syns alle utklippsarkene, tagsarkene og arkene med border fra Pion Design er så utrolig geniale, de kan ALLTID brukes. På fronten av dette posekortet har jeg brukt arkene “Vinterfågel”, “Vinterlek” og “Bårder”, alle fra Väntan på tomten II-kolleksjonen til Pion Design. Tekststempelet jeg har brukt kommer fra North Star Stamps. Har også punchet snøflak med “Aspen Snowflake” fra MS (punch-around-the-page-sett). Perlene på snøflakene er “Bliss” og kommer fra Kaisercraft. Alle kanter er rufset og svertet med distressinkpute tea dye.  Seam binding er farget med Iced Spruce, jeg syns den fargen er helt fantastisk og passer perfekt til den lyse blågrønnturkise fargen som er på den ene borden og også på perlene. Juletrecharm fra Kort og Godt. Postkort fra “Klippark”, tekststempel fra North Star Stamps. Jeg hadde så lyst til å bruke flere av de små tekststemplene fra NSS på selve tagen, men ville ikke ofre plassen som en liten personlig hilsen skulle få, så jeg lagde likesågodt begge deler. “God jul..”-stempelet kommer fra Norsk Stempelblad og er stemplet med distressinkpute Tea Dye. Det samme er snøflakstemplene fra Magnolia. Tagen har blitt svertet ellers også med samme farge.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.