Juleposekort med ark fra “Till far”-kolleksjonen til Pion Design

Jada, det blir fryktelig mange posekort om dagen, men jeg måtte bare gjøre det for å ha mulighet til å komme meg opp i 100 kort for året..

Denne gangen er det “Till far”-kolleksjonen som skulle til pers. Papirene til Pion er så anvendelige, de kan jo brukes til alt, herreark til julekort til og med. Har brukt både for- og baksiden til arket “Skofabrik” på dette posekortet. Tekststempel fra North Star Stamps og snøflakstempel fra Magnolia er stemplet med distressinkpute Weathered Wood. Snøflak punchet ut med punch fra Martha Stewart. De søte barna med snømannen kommer fra “Tagsark” fra Väntan på tomten II-kolleksjonen, også det Pion Design. Perlene er fra Inkido.

Enkel bakside. Fremdeles “Skofabrik”-arket fra Till far-kolleksjonen, har stemplet på snøflak (Magnolia) og God Jul (North Star Stamps) med Weathered Wood, samt svertet alt av kanter med samme farge.

På postkortet har jeg stemplet deler av Inkidos “24.12 Post”-stempel på kantene, osteklut har også fått plass på dette kortet. Har lagt på snømaling fra Panduro på diverse hjørner.

Baksiden av tagen har blitt stemplet med snøflakstempel fra Inkido og tekststempel fra Norsk Stempelblad, har brukt Weathered Wood her også. Det samme har jeg gjort med svertingen av tagen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.