Årets første julekort {PhunnyFace}

Årets første julekort. Sent i gang i år, men i slutten av februar på vei til demo med Tim Holtz og Dyan Reaveley fikk jeg en mail fra Fredrik i det svenske stempelfirmaet PhunnyFace, han spurte om jeg hadde lyst til å være gjestedesigner for de, og hvem sier vel nei takk til noe sånt??

Jeg har brukt mønsterark fra “Väntan på Tomten II”-kolleksjonen til Pion, det er vel ingen hemmelighet at jeg liker Pion og denne serien er intet unntak. Har brukt mønsterarkene “Stjärnhimmel”, “Vinterfågel” og “Julstjärna”. God Jul-stempel fra North Star Stamps og snøflakstempler fra Magnolia. Perlene kommer fra Kaisercraft og FabScraps, seam binding farget med Copics. snøflakene er punchet med flere Martha Stewart-puncher, mens juletre-charmen kommer fra Kort og Godt.

PhunnyFace-motivet heter “Nisse med lussebullar” og er som alltid med mine kort fargelagt med Copics, fargene jeg har brukt kommer nederst i innlegget.

Innsider med samme oppsett som fronten, tekststempelet kommer fra Kort og Godt.

Lik bakside også, sikkert heller ikke noe sjokk for de som er kjent med kortene mine. Julegranen og poststempelet er begge stempler fra Inkido, stemplet med Memento Rich Cocoa.

Til slutt tusjene jeg har brukt for å fargelegge motivet mitt.

3 thoughts on “Årets første julekort {PhunnyFace}

  1. Ett superhärligt julkort! Som alla dina kort är detta ett välarbetat, underbart fint kort med vackra detaljer.

    Och…. du färglägger såååå skickligt att man bara sitter och gapar!

  2. Gratulerer med oppdraget som gjestedesigner:) Gleder meg til å se de neste kortene. Dette kortet er nydelig. Den julerøde fargen er fantastisk fin, og fargeleggingen er flott. Liker hvordan du får frem brettekantene på lue og bukser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.